HISZÜNK A…

KREATIVITÁSBAN

SZABADJÁRA ENGEDJÜK KÉPZELETÜNKET AZ ALKOTÁSHOZ

“Norbi téged egy hihetetlenül precíz, kreatív és szuper fotósnak ismertünk meg. A fotózáson a Veled átélt élmények alapján kétségtelenül most is Téged választanánk!!!!!”

"Erika & Balázs"

PERSPEKTÍVÁBAN

EGYÉNI LÁTÁSMÓDDAL BÁRMI LEHETSÉGES

“Örökké hálásak leszünk Neked, hogy életünk legszebb napját ilyen csodálatos módon örökítetted meg nekünk. A fotókat nézegetve újra felidézhetjük azt a szép és szívünknek kedves szeptemberi napot. Köszönjük, hogy hozzáállásoddal, profizmusoddal és vidámságoddal segítetted egész napunkat és oldottad a nagy nappal járó feszültséget, ami alatt nem éreztük az idő múlását és szinte egy pillanatnak tűnt az egész. Úgy voltál jelen, hogy abszolút feltűnésmentesen, nem zavaróan az események középpontjában, egyáltalán nem volt az az érzése az embernek, hogy “szerepel” a kamera előtt, hanem egyszerűen csak jól érezte magát. Nagyon jól megragadtad a pillanatokat, azokat amik Mi vagyunk, és azokat, melyek a vendégeink voltak. A külön fotózásról nem is beszélve, ahol mindent bevetettél a siker érdekében. Végül pedig egy gyönyörű albumot kaptunk kézhez, igényesen kidolgozva, jó ízléssel összeválogatott képekkel. Mindenkinek csak ajánlani tudunk téged, a képeid magukért beszélnek!”

"Szabina & István"

ÉRZELMEKBEN

MEGHITTSÉG NÉLKÜL A KÉPEK NÉMÁK MARADNAK

“Számomra egy kimondhatatlanul kellemes érzés visszagondolni az esküvőnk napjára, es ahogy az idő telik, az érzés megmaradt, de bizony a képek a gondolatainkban egyre halványabbak. Számunkra éppen ezért hatalmas értek az esküvői fotókönyvünk, amit mindig mosolyogva lapozunk át, hisz eszünkbe jutnak azok a boldog es vidám percek, amit veled együtt élhettünk át, es te egy örök emlékké tettel számunkra. Köszönjük ezt neked,a csodálatos fotókat, a tökéletes fotókönyvet, es azt,hogy fáradtságos munkát vetettel abba,hogy azok a pillanatok mindig meghitten köszönjenek vissza ránk a fotóidról! Tökéletesen elégedettek vagyunk a munkáddal,es ajánlunk minden esküvő előtt álló fiatal párnak!!!!!”

"Éva & József"

PILLANATBAN

A MEGFOGHATATLANT MÚLHATATLAN EMLÉKKÉ TESSZÜK

Nagyon elégedettek voltunk Norbi és Krisztián munkájával. Mindegyik fotózásunkon nagyon élveztük a közös munkát (jegyes, esküvői szertartás és lagzi, kreatív), jó volt látni, hogy közben ők is jól érezték magukat és igazán szívből végzik ezt a hivatást. Imádjuk a képeket, videókat és a csodaszép albumot! Ezúton is köszönjük!♥️☺️

"Szílvia & Ádám"

TÖRTÉNETEK:

2020 ⓒ NK Creative